Pàgines

dimarts, 9 de setembre del 2008

GENTE IN PROGRESSO. Franco Battiato

Portem 9 dies de setembre. Per a mi aquesta època significa renovació. S’acaba l’estiu i comença la tardor. La canalla torna a escola. La rutina s’estableix novament en totes les petites coses que fem cada dia. No obstant això, en tant que temps de renaixença, tindrem noves esperances, nous amics, nous amors.
A partir d’ara controlaré millor la majoria de les coses que m'han de passar. Sé que entrenaré cada dimecres de 20.30 a 21.30 fins al mes de juny. També sé que a l’octubre començarà la competició de lleure i que tindrem partit cada cap de setmana; i si som l’equip local, els dissabtes de 17.00 a 18.30. Sé que els divendres, després d’estar tota la setmana treballant a l’oficina, quedaré amb els meus amics al Santana, on riuré i ho passaré genial amb ells. Sé que quan sortim del Santana el Fede i el Manolo ens faran una picada de mà. En la meva rutina particular em trobaré a gust.


Torneranno di nuovo le piogge, riapriranno le scuole, cadranno foglie lungo i viali, e ancora un altro inverno, che porterà la neve e un'altra primavera. E tu che fai di sabato in questa città dove c'è gente che lavora, per avere un mese all'anno di ferie. E poi nel bene, nel male, è una questione sociale. Coatti nella convivenza affrontiamo il progresso coi nostri problemi di sesso. Hare, Hare, Hare Krisna. Hare, Hare, Hare Krisna.

Torneremo di nuovo ai progetti riguardo al nostro futuro, guardando annunci sui giornali, girando per le agenzie. E avremo nuovi amici, vicini a nuovi amori. E poi soli di sabato in questa città dove c'è gente che lavora, nelle fabbriche in negozi dietro a scrivanie. Hare, Hare, Hare Krisna, Hare, Hare, Hare Krisna.


Tornaran les pluges un altre cop, novament obriran les escoles, cauran les fulles al llarg de les avingudes i encara hi arribarà un altre hivern que portarà la neu i una altra primavera. I tu, què fas el dissabte en aquesta ciutat, on hi ha gent que treballa per tenir un mes a l’any de vacances. I aleshores el bé o el mal, és una qüestió social. Coartats per la convivència afrontem el progrés amb els nostres problemes de sexe. Hare, Hare, Hare Krisna. Hare, Hare, Hare Krisna.

Tornarem un altre cop als projectes respectius del nostre futur, mirant anuncis en els diaris, rodant per les agències, i tindrem nous amics propers a nous amors. I després sols en aquesta ciutat on hi ha gent que treballa, a les fàbriques, als negocis, darrere dels escriptoris. Hare, Hare, Hare Krisna. Hare, Hare, Hare Krisna.

(ESCOLTA-LA)