Pàgines

dijous, 19 de juny del 2008

BATISCAFO KATIUSKAS. Antònia Font

Ahir, després d’acabar l’entrenament, vaig anar amb un amic a fer un entrepà mentre veiem el final del partit de futbol. Va vèncer Espanya. Ara haurà de trencar una estadística que diu que fa més de 80 anys que la ‘roja’ no guanya Itàlia en partit oficial. Com pesa la història! Després que acabés el matx, vaig acomiadar-me del meu col·lega i cap a casa. Vaig entrar al meu pis arrossegant els peus. Estava trinxat! Vaig posar roba bruta a la rentadora. Em vaig estirar al sofà tot esperant que fessin a la tele ‘Muchachada Nui’. Però mentre començava vaig fer zapping i vaig trobar ‘Caiga Quien Caiga’. Pura gasosa. Des que van plegar El Gran Wyoming i companyia al show li falta mal cafè. Finalment va començar ‘Muchachada Nui’. Ahir potser va estar un pelín fluix. Bé, no obstant, em va agradar la paròdia de Mickey Rooney. Quan va acabar em vaig ficar al sobre i, com cada dimecres després d’entrenar, m’ha agafat insomni. Avui m’he despertat destrossat de l’entrenament i el mal dormir. Tinc el genoll inflat i un dit de la mà que sembla una botifarra, però, què collons, és dijous i fa un dia esplèndid. He sortit de casa camí de la feina. He entrat al metro. És com navegar en submarí per aigües insondables. Un xic claustrofòbic. No diríeu mai qui m’hi he trobat durant el trajecte.

Batiscafo monoplaça, es teu focus a s'abisme de ses aigües insondables, només tu les averigües. Batiscafo socialista redactant informe tràgic, camarada, maquinista a institut oceanogràfic. Batiscafo solitari, dus un ruting planetari. Retxes de sol atravessen blaus marins, ses algues tornen verdes i brillen ses estrelles, que ja s’ha fet de nit. I es plàncton s’il·lumina, i canten ses balenes a 30.000 quilòmetres d’aquí. Retxes de sol atravessen blaus marins, ses algues tornen verdes i brillen ses estrelles,que ja s’ha fet de nit. I es plàncton s'il·lumina i canten ses sirenes aproximadament per no existir.
Batiscafo socialista redactant informe tràgic, catedràtic Yuri Puskas a institut oceanogràfic.. Batiscafo katiuscas, fas un atles visionari. Retxes de sol atravessen blaus marins, ses algues tornen verdes i brillen ses estrelles, que ja s’ha fet de nit. I es plàncton s’il·lumina i canten ses balenes a 30.000 quilòmetres d’aquí. Retxes de sol atravessen blaus marins, ses algues tornen verdes i brillen ses estrelles, que ja s’ha fet de nit. I es plàncton s’il·lumina i canten ses sirenes aproximadament per no existir.

(ESCOLTA-LA)

2 comentaris:

Tote ha dit...

Són genials. I mantenen un nivell molt alt en tots els seus treballs, ja des del “A Russia”. Tot i que, en cas de triar, poder em quedaria amb “Taxi”; cançons com Robot o Astronauta rimador només poden ser d’Antònia Font. M’agrada que s’hagi publicat una cançó d’un dels meus grups preferits.

Kasei Green ha dit...

N'hi haurà més en el futur