Pàgines

divendres, 8 de febrer del 2008

A MESSAGE TO YOU, RUDY. The Specials

Avui comença la Copa del Rei de bàsquet per a la Penya. Tot esperant no marxar de Vitòria fins al diumenge i preveient que el millor jugador fora de l'NBA (Rudy Fernández) serà elegit el més valuós de la competició, li enviem una petita dedicatòria. Però, si al final no es confirmessin les espectatives, qualsevol de les altres dures 'R' (Ricky o Ribas), també estan en posició de poder-se reivindicarar. Salut i Força Penya!

"Stop your messing around (ah-ah-ah). Better think of your future (ah-ah-ah). Time you straighten right out (ah-ah-ah). Creating problems in town (ah-ah-ah). RudyA message to you, Rudy. Stop your fooling around (ah-ah-ah). Time you straighten right out (ah-ah-ah). Better think of your future (ah-ah-ah). Else you’ll wind up in jail (ah-ah-ah). RudyA message to you, Rudy. Stop your messing around (ah-ah-ah). Better think of your future (ah-ah-ah). Time you straighten right out (ah-ah-ah). Creating problems in town (ah-ah-ah). RudyA message to you, Rudy. A message to you, Rudy. Oh, its a message to you, Rudy Yeah, it’s a message to you, Rudy.

Deixa de fer el dròpol. Millor que pensis en el teu futur. És hora de resoldre (ah-ah-ah). Creant problemes a la ciutat (ah-ah-ah). Rudy, un missatge per a tu, Rudy. Deixa de deambular (ah-ah-ah). És hora de resoldre (ah-ah-ah). Millor que pensis en el teu futur (ah-ah-ah). O acabaràs engabiat (ah-ah-ah). Rudy, un missatge per a tu, Rudy. Deixa de fer el dròpol. Millor que pensis en el teu futur. És hora de resoldre (ah-ah-ah). Creant problemes a la ciutat (ah-ah-ah). Rudy. un missatge per a tu, Rudy. Un missatge per a tu, Rudy Oh, és un missatge per a tu, Rudy. Sí, és un missatge per a tu, Rudy."

(ESCOLTAR LA CANÇÓ)