Pàgines

dilluns, 18 de febrer del 2008

LA STAGIONE DELL'AMORE. Franco Battiato

El pensautor Battiato, sempre Battiato. Estem davant d'una de les figures més importants de la Itàlia de finals de segle XX i principis del XXI. Les seva obra abasta des de la música pop a l'òpera, des de la literatura al cinema, la pintura, etc. En definitiva, un artista únic i imprescindible: el mestre Battiato.

"La stagione dell'amore viene e va, i desideri non invecchiano quasi mai con l'età. Se penso a come ho speso male il mio tempo che non tornerà, non ritornerà più.
La stagione dell'amore viene e va, all'improvviso senza accorgerti, la vivrai, ti sorprenderà. Ne abbiamo avute di occasioni perdendole; non rimpiangerle, non rimpiangerle mai.
Ancora un altro entusiasmo ti farà pulsare il cuore. Nuove possibilità per conoscersi
e gli orizzonti perduti non ritornano mai.
La stagione dell'amore tornerà con le paure e le scommesse e questa volta quanto durerà. Se penso a come ho speso male il mio tempo che non tornerà, non ritornerà più.


La temporada de l’amor ve i va, i els desitjos no envelleixen gairebé mai amb l’edat. Si penso en com he malgastat el meu temps, que no tornarà, retornarà més.
La temporada de l’amor ve i va, d’improvís, sense adonar-te’n, la viuràs, et sorprendrà. Hem tingut tantes ocasions que hem perdut. No les enyoris, no les enyoris mai.
Encara un altre entusiasme, et farà bategar el cor. Noves possibilitats per conèixer-se. I els horitzons perduts no retornen mai.
La temporada de l’amor tornarà amb les pors i les apostes i aquesta vegada, quant durarà? Si penso com he malgastat el meu temps, que no tornarà, no retornarà, més
"


(ESCOLTAR LA CANÇÓ)

2 comentaris:

Tote ha dit...

Em consola pensar que mai és tard (com en l'amor) per conéixer a artistes com Franco Battiato. Encara que ara em resulti gaire bé incomprensible. Massa infuència anglosaxona, suposo. Mil gràcies per haver-me'l presentat.

Kasei Green ha dit...

Mai és tard? Potser, després de tot, que tinguis raó.
Un plaer presentar a un dels més grans